אולי זה השילוב בין מרקמים פריכים לנימוחים, או המפץ המתרחש בחך, כתוצאה ממפגש בין מתוק למלוח.
כך או כך, פירות וגבינות הם שידוך שחייבים לנסות, וביחד, הם מקפיצים כל מנה לגבהים גסטרונומיים.
שילובים מושלמים של גבינות ופירות
מה עושים עם זה? צלייה קלה או פרוסות דקות על ברוסקטה משוחה בשמן זית.
שילוב מושלם של קממבר ותאנים
מה עושים עם זה? עוטפים בבצק ושולחים לתנור לצלייה או אפייה, כמילוי במאפים או כפרוסות על קרקר.
מה עושים עם זה? צולים בתנור, מקרמלים עם דבש או סוכר, ממלאים בפירות מיובשים או מגלגלים כדורי גבינה ומצפים בשמן זית, חומץ בלסמי, עשבי תיבול ושברי אגוזים.
מה עושים עם זה? צולים בתנור, מקרמלים עם דבש או סוכר, מגלגלים כדורי גבינה ומצפים בשמן זית, חומץ בלסמי, עשבי תיבול ושברי אגוזים או ממלאים בפירות מיובשים.
מה עושים עם זה? פרוסות עסיסיות כקינוח או סלט בזילוף שמן זית, בלסמי ונענע.