לצ’אטני
2 קופסאות שימורי עגבניות שלמות קלופות כולל המיץ (800 גרם כל קופסא)
10 שיני שום מקולפות וקצוצות דק מאוד
2 כפות ג’ינג’ר, מקולף וקצוץ דק
420 מ”ל (1 ו- 1/2 כוסות ) חומץ רגיל
1 מכל משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת
220 (1 כוס ) סוכר חום לח
1.5 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל צ’ילי חריף
50 גרם צימוקים (לא חובה)
50 גרם שקדים מולבנים פרוסים
למאפים
1 חבילה ריבועי בצק עלים (10 ס”מ)
1/2 כוס פסטו מוכן
50 גרם גבינת קשקבל מגורדת דק
1 גליל גבינת עיזים, חתוך לפרוסות של 1/2 ס”מ (אפשר להחליף בקוביות פטה)
להגשה
צ’אטני (שהכנו מראש)
שקדים פרוסים לקישוט