סופגניות עם מיץ תפוזים

סופגניות מנצחות

מי יכול להגיד לסופגניות האלה 'לא'? מטוגנות עד לרמת פריכות משגעת, מועשרות במיץ תפוזים 100% קלאסי ואפילו ההכנה - קלה וחווייתית.

רות אוליבר שף קונדיטורקינוחים מושחתים

זמן עבודה כ-60 דקות
זמן הכנה
כמות 15 סופגניות

מצרכים:

לסופגניות

700 גרם (5 כוסות) קמח לחם

20 גרם (כ-2 כפות גדושות) שמרים יבשים

100 גרם (1/2 כוס) סוכר

180 מל (3/4  כוס) חלב

180 מ”ל (3/4 כוס) מיץ תפוזים קלאסי של פריגת

2 ביצים

40 גרם חמאה רכה

לטיגון

שמן עמוק

למילוי

צנצנת ריבה (כל סוג שאוהבים)

להגשה

אבקת סוכר

  • 1.
    נניח את כל החומרים (למעט מיץ התפוזים) בקערת מיקסר עם וו לישה, ונערבל מספר דקות. נוסיף את מיץ התפוזים בזרם דק בפעולת הערבול ונלוש כ-8 דקות, עד שנקבל בצק רך הנפרד מדפנות הקערה בזמן הלישה. נכסה  את הקערה בניילון ניצמד, נתפיח להכפלת הנפח.
  • 2.
    נפזר על משטח עבודה קמח בנדיבות, ונרדד את הבצק לעלה בעובי 2 ס”מ.
  • 3.
    בעזרת קורצן נקרוץ כ-15 עיגולים בקוטר 6 ס”מ, נתפיח שנית עד להכפלת נפח הסופגניות. (המלצה: כדאי להניח כל סופגנייה על נייר אפייה שנגזר למידת ריבוע של 10 ס”מ).
  • 4.
    נטגן את הסופגניות: נטבול בשמן כל סופגנייה, יחד עם נייר אפייה כאשר את הצד העליון (ללא הנייר) נכניס לשמן ראשית, ובהמשיך נסיר את הנייר מהשמן בעזרת מלקחיים, ונטגן משני הצדדים עד שיזהיבו.
  • 5.
    נמלא את הסופגנייה המטוגנת בריבה בעזרת מזרק, נפזר אבקת סוכר ונגיש חם.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר/ת קבלת ניוזלטר ודברי פרסומת מקבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע'מ (בעלת המותגים השונים: יקב תבור, טרה, משק צוריאל, נביעות, קוקה קולה ועוד), את שמירת המידע שמסרתי במאגר מידע ושימוש בו לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות קלים בע'מ (לרבות מותגיה השונים כמפורט לעיל), וכן אפשרות איסוף והעברת מידע לגופים שלישיים, כמו קוקיז ופיקסלים של גוגל ופייסבוק, הכל בהתאם למדיניות פרטיות; ידוע לי שאיני חייב/ת למסור את המידע לפי חוק, אך לא אוכל לקבל דיוור כאמור ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו