הקומבינציה הכי ישראלית שיש: אתם, הדיונה וסל הפיקניק עם הפירות

אז איך נראה היום שלכם? בערך כמו שנראה אתמול. ומחר.
מספיק עם זה.
גם אם אין חג קרוב באופק קחו בוקר, או צהריים, או ערב. התארגנו על אנשים שאתם אוהבים וצאו החוצה. רק אל תשכחו לקחת את החלק החשוב ביותר, וזה האוכל.

מערכת פריגת כללי 01/12/2018

התארגנתם על מסלול ומחצלת? הצלחתם לקפוץ לסופר מוקדם מספיק? קניתם לחם טרי, פסטרמה ופירות?
מהמם. אתם מוכנים לפיקניק.

אבל חכו רגע אחד,
כי להזכירכם, בפיקניק הקודם פתחתם את הסל, וגיליתם בו (בין היתר) את הפירות שקניתם. מעוכים.

הפעם, זה לא יקרה, כי אתם כבר יודעים שהדבר החשוב ביותר כשאורזים סל פיקניק, הוא לטפל בפירות מראש.

וכך עושים זאת נכון:

1. רוחצים ומייבשים היטב את הפירות (בבית).

2. אורזים את הפירות החתוכים מראש בנפרד, ורק בקופסאות פלסטיק קטנות (לא בשקיות! הם יימעכו). חשוב להקפיד על סגירה הרמטית.

3. מכינים קרחונים קטנים ודואגים למקם אותם: לא קרוב מדי אבל גם לא רחוק מדי מקופסאות הפרי בתרמיל.

מצוין.
ועכשיו, קבלו:

3 רעיונות לסל פיקניק פירותי מפנק במיוחד

1. הכי בסיסי – מכינים סלט פירות בשטח

כולם אוהבים סלט פירות, אבל לא כולם יודעים שאפשר להכין סלט פירות בשטח, ולצאת מזה בשלום.

למה זה כדאי?

א. קינוח פירות בפיקניק תמיד עדיף לדעתנו, מכל הווריאציות המעובדות-מתוקות-מלוחות מדי.
ב. יש נקודה בפיקניק בה החבר’ה ממצים את הטבע, ופונים למסכים (או למריבות). הכנה של סלט תמנע חלק ניכר מהאנרגיות השליליות הללו.

איך זה עובד?
די פשוט.
בין אם הכנתם את כל קופסאות הפירות מראש, וכעת הן ממתינות כמו חיילים במסדר, ובין אם הבאתם את כל הפירות בתצורתם הטבעית הישר מהסופר – אל דאגה! סלט פירות הולך להיות פה.

תזדקקו לקרשי חיתוך כמספר החותכים, סכינים חדות, קערה גדולה, מקור מים וסבון (חיידקים מגעילים פחות יתרמו כאן), ופלייליסט שכולם אוהבים.

* ווריאציה 1 – מוסיפים לפירות פירות יבשים ומיני אגוזים ושקדים חתוכים
* ווריאציה 2 – מוותרים על הקערה הגדולה והכבדה, ומגישים את הסלט בכוסות פלסטיק אישיות

2. מתארגנים על בר משקאות בשטח

איזה שדרוג לפיקניק המסורתי.
וכמה זה קל.

הנה תראו:

מגיעים לפיקניק עם מבחר מיצים מפירות, בטעמי תפוזים, תפוח, רימון, או לימונענע, לדוגמא.
דואגים לקרר את הבקבוקים מראש ולשנע אותם בתוך התרמיל או הרכב, קרוב קרוב לקרחונים.

מכינים בצידנית קטנה קוביות קרח, חותכים פירות לקוביות קטנות מראש (ואורזים כל סוג פרי בנפרד),
מכינים מראש פלאסקים קטנים (אלה של המערבונים) של אלכוהול מעולה ולא שוכחים את קשים.

עדיף בצבע צהוב.

מוזגים המיץ לכוסות פלסטיק יפות, משלבים פירות חתוכים, שוטים של אלכוהול, פרוסות לימון א-לה-קריביים, עשבי תיבול. יו ניים איט.


א-מחייה.

3. שיפודי פירות קלים ומעולים

מה עושים?

מנתקים את כולם מהמסכים, ומגייסים אותם לטובת ריפוי בעיסוק ובהשחלת קוביות ופלחי פירות על שיפוד.

אפשר להסתפק בזה, ואפשר ללכת עם זה הלאה, להדליק מדורה, (לא לשכוח מרשמלו) ולצלות שיפודי פירות ומרשמלו מעורבים. כשאין מילים.

 

* אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה.

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו