נטחן עוגיות וחמאה לתערובת פירורית במעבד מזון.
נרפד את תחתית התבנית בשכבה אחידה, נהדק ונכניס למקפיא ל-10 דקות.
2.
נרכך את הג’לטין: נערבב ג’לטין עם רבע כוס משקה EXTRA ונניח בצד ל -10 דקות.
3.
נחמם (לא להרתיח!) את יתרת המשקה עם 1/2 כוס סוכר עד שהסוכר נמס.
נוסיף פנימה את הג’לטין המרוכך, נערבב עד שהג’לטין נמס לחלוטין והתערובת אחידה.
נניח בצד להתקרר מעט.
4.
נוסיף את הגבינות לתערובת המשקה והג’לטין שהתקררו (מעט בכל פעם)
תוך כדי ערבוב, לקבלת תערובת אחידה ומעט נוזלית.
5.
נקציף מסקרפונה עם שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר, לקרם יציב אך לא קשה. נקפל לתערובת הגבינה, בעדינות.