חטיף יוגורט מנגו קפוא

חטיף יוגורט-מנגו קפוא

תתפלאו, אבל יש כזה דבר: קינוח טעים, קל להכנה וגם די סלחני בהיבט הקלוריות.

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 5 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות 4 מנות

מצרכים:

500 גרם יוגורט, עדיף 3% שומן ומעלה

2 כפות מייפל, דבש או סילאן

2 כפות משקה מנגו מרוכז קפוא של פריגת, מופשר מעט

  • 1.
    נערבב בקערה את היוגורט והמייפל.
  • 2.
    נעביר לתבנית בינונית המרופדת בנייר אפייה המבצבץ מהצדדים (כך שיהיה קל ונוח לשלוף את היוגורט הקפוא), וניישר את פני השטח.
  • 3.
    נפזר מעל את משקה המנגו מרוכז קפוא באופן חופשי, ונחליק את פני השטח בעזרת סכין.
  • 4.
    נקפיא ל-6 שעות לפחות, עדיף למשך לילה שלם.
  • 5.
    נחלץ מהתבנית, נחתוך לפרוסות ונגיש מיד.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו