פבלובה במלית גנאש פירות יער

פבלובה במלית גנאש פירות יער, שוקולד לבן ועיטור פירות (חלבי או פרווה)

קינוח קלאסי ומעורר רושם (ואל תתנו לשלבי ההכנה להרתיע אתכם. זה קל).  

רות אוליברקינוחים מושחתים

זמן הכנה
כמות

מצרכים:

הערה: כל המידות והמשקלים הם על פי כוס מידה אוניברסלית של 240 מ”ל.

לפבלובה בקוטר 24 ס”מ (המרנג)

 

100 גרם חלבונים  (כ-3 חלבונים)

200 גרם סוכר  (1 כוס)

1 כף חומץ

1 כף קורנפלור

לגנאש פירות יער

250 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה

30 גרם משקה פירות קפוא בטעם פירות יער של פריגת (2 כפות גדושות של מסה מופשרת)

60 מ”ל שמנת מתוקה או תחליף שמנת פרווה (1/4 כוס)

50 גרם חמאה או מחמאה

לקצפת

125 גרם שמנת מתוקה חלבית או פרווה (1/2 כוס)

2 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל

להגשה וקישוט

 

פירות יער או תותים (או גם וגם)

 

  • 1.
    נחמם תנור ל- 80 מעלות.
  • 2.
    נכין את המרנג:
    נקציף חלבונים יחד עם הסוכר כ- 3-4 דקות.
    נאט את מהירות המיקסר, נוסיף חומץ וקורנפלור ונגביר את המהירות שוב.
    נמשיך להקציף עוד  כ- 8 דקות או עד שנקבל קצף יציב וחזק.  
  • 3.
    נכין את הפבלובה:
    בעזרת מרית נעביר את המרנג לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה.
    נניח את המרנג בתלולית גבוהה במרכז התבנית הגדולה, וניצור בעזרת המרית שקע במרכזה.

    נאפה את הפבלובה כ 3 שעות או לילה שלם, עד שהיא יבשה ומוכנה.
  • 4.
    נכין את גנאש פירות יער:
    נמיס במיקרו (ואז – בפולסים קצרים עם בדיקה בין לבין) או על בן מארי שוקולד, שמנת ומשקה פירות היער לתערובת אחידה.
    נקרר מעט, נוסיף חמאה או מחמאה ונטחן את המסה הריחנית בבלנדר (או הכי טוב – במוט בלנדר).
  • 5.
    נכין את הקצפת:
    נקציף את השמנת, הסוכר ותמצית הוניל  לקצף יציב ונעביר לשק זילוף. נקשט את הפבלובה בקצפת, ונעטר בפירות.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו