עוגיות סנדוויץ' במילוי קרם פירות יער

עוגיות סנדוויץ’ במילוי קרם בטעם פירות יער

מגוחך כמה קל להכין את הקינוח הגאוני הזה

מתכון וצילום: עידית נרקיס כ"ץקינוחים מושחתים

זמן הכנה 20 דקות (לא כולל זמן הקפאה)
כמות 16 מנות

מצרכים:

מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה להקצפה (עדיף 38%)

1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל

100 גרם גבינת שמנת בטמפרטורת החדר (חובה בשביל ההקצפה)

2 כפות משקה פירות בטעם פירות יער מרוכז קפוא של פריגת

32 עוגיות שוקולד צ’יפס קנויות (או ביתיות)

  • 1.
    נקציף את השמנת לקצפת יציבה.
  • 2.
    נוסיף פודינג וניל וגבינת שמנת, ונקציף שוב לכדי קרם חלק ללא גושים.
  • 3.
    נוסיף את כפות המשקה בטעם פירות יער מרוכז קפוא, ונקציף שוב לקרם יציב.
  • 4.
    נעביר את הקרם לשק זילוף ונזלף גבעות בינוניות על 16 מהעוגיות. נסגור לסנדוויץ’ עם 16 העוגיות הנותרות.
  • 5.
    נניח את עוגיות הסנדוויץ’ במגש ונצנן במקפיא לפחות שעתיים וחצי לפני ההגשה. את מה שסביר להניח שלא יישאר, נשמור במקפיא.

איזה פריגת הכי מתאים לכם עכשיו?

mango

שווה להירשם לניוזלטר שלנו!

אנחנו לא מציעים חברות לכל אחד. ועם יד על הלב, אנחנו לא שולחים הרבה מיילים. אבל כשכן, חייב להיות בהם משהו טוב. ממש טוב. אתם איתנו?

אנא הזינו שם מלא
אנא הזינו כתובת דוא"ל
אנא הזינו מספר טלפון
אני מאשר שימוש במידע לצורך הפעילות המסחרית של קבוצת החברה המרכזית לייצור משקאות בע"מ ושמירתו במאגר מידע בהתאם למדיניות הפרטיות; ידוע לי שאיני חייב למסור את המידע לפי חוק אך לא ניתן להשתתף בפעילות ללא מסירת המידע. יש לקרוא ולאשר
תודה רבה, פרטייך התקבלו