לג’לי תפוח
80 מ”ל מים (1/3 כוס)
15 גרם ג’לטין (3 כפיות אבקת ג’לטין או שקית אחת)
300 מ”ל משקה קל תפוחים של פריגת (כוס ורבע)
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
לקרם שמנת חמוצה
125 מ”ל שמנת מתוקה חלבית או פרווה (חצי כוס)
75 גרם סוכר (1/3 כוס)
100 גרם שמנת חמוצה של פעם או קרם קוקוס מעורבב בכפית לימון (1/2 כוס פחות כף) לגרסה פרווה
1 כפית תמצית וניל
לתפוחים מקורמלים
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
5 תפוחי עץ גראנד סמיט (הירוקים) מקולפים מגולענים וחתוכים לשמיניות
30 גרם חמאה או מחמאה
לתערובת האגוזים המתוקים
100 גרם אגוזים שבורים גס (1 כוס גדושה)
1 כף מים או חלב (אפשר חלב צמחי)
2 כפות אבקת סוכר