החומרים לתבנית גדולה או ל-16 מנות אישיות בקוטר 8 ס”מ
לבסיס
4 ביצים שלמות
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
140 גרם עוגיות יין
1 כף שמן
למוס
1 שקית ג’לטין (14 גרם)
180 מ”ל מיץ תפוזים קלאסי 100% של פריגת (3/4 כוס)
70 מ”ל מיץ תפוזים מרוכז קפוא של פריגת
100 גרם שוקולד לבן חלבי או פרווה
גרדה מתפוז אחד
3-4 כפות ליקר תפוזים (אופציונלי)
3 חלבונים
120 גרם סוכר (1/2 כוס ועוד 2 כפות)
1 מכל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
לסירופ
180 מ”ל מיץ טבעי תפוזים 100% של פריגת (כוס)
2 כפות סוכר
2 כפות ליקר תפוז (אופציונלי)
למלית
150 גרם ריבת תפוז עם חתיכות תפוז (3/4 כוס)
100 גרם אגוזי לוז מסוכרים ושבורים
לזיגוג ג’לי תפוז (אופציונלי)
10 גרם ג’לטין
200 גרם סוכר (1 כוס)
150 מ”ל מיץ תפוזים טבעי 100% של פריגת (1/2 כוס ועוד 2 כפות)
לקצפת
1 מכל שמנת מתוקה חלבית או פרווה
2 כפות סוכר