נכין את המרנג: נקציף חלבונים יחד עם הסוכר כ- 3-4 דקות.
נאט את מהירות המיקסר, נוסיף חומץ וקורנפלור ונגביר את המהירות שוב.
נמשיך להקציף עוד כ- 8 דקות או עד שנקבל קצף יציב וחזק.
3.
נכין את הפבלובה: בעזרת מרית נעביר את המרנג לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה.
נניח את המרנג בתלולית גבוהה במרכז התבנית הגדולה, וניצור בעזרת המרית שקע במרכזה. נאפה את הפבלובה כ 3 שעות או לילה שלם, עד שהיא יבשה ומוכנה.
4.
נכין את גנאש פירות יער: נמיס במיקרו (ואז – בפולסים קצרים עם בדיקה בין לבין) או על בן מארי שוקולד, שמנת ומשקה פירות היער לתערובת אחידה.
נקרר מעט, נוסיף חמאה או מחמאה ונטחן את המסה הריחנית בבלנדר (או הכי טוב – במוט בלנדר).
5.
נכין את הקצפת: נקציף את השמנת, הסוכר ותמצית הוניל לקצף יציב ונעביר לשק זילוף.
נקשט את הפבלובה בקצפת, ונעטר בפירות.